Categories
Uncategorized

Al fokus på Champions League kvalifikation

FC Midtjylland – Randers FC description 2

Lørdag eftermiddag kl. 17.00 træder Randers FC ind på MCH Arena til et opgør mod Superligaens forsvarende mestre fra FC Midtjylland. For nu bare at tale rent ud ad posen; det er et match up, Randers er sluppet elendigt fra igennem tiderne. Men ikke alt behøver være normalt på Heden lørdag eftermiddag.

Form

Ingen har formået at penetrere defensiven hos FC Midtjylland i deres seneste tre kampe, hvori de har mødt klubber af varierende sværhedsgrad. To af kampene fandt sted i Champions League-kvalifikationen, og at holde to gange clean sheet i rap er altså godkendt mod hold som Slavia Prag og Young Boys. Randers har ikke dobbeltopgaver som “ulvene”, og de havde senest AGF i tovene, men nøjedes med 1-1.

Head 2 head

Alt hvad man kan udlede af historik imellem de klubber peger i retning af, at man bør jagte en hjemmesejr. Alene deres seneste otte møder sluttede med sejr til mestrene, og det er lige før, der findes Randers-tilhængere, som ikke kan huske den seneste gang, deres helte formåede at lukke gabet på “ulvene”. Men er der ikke noget med, at alting har en ende på nær pølsen?

Fun facts

Tre af de seneste seks sejre, som FC Midtjylland noterede sig over Randers, var med ét overskydende mål, på samme måde som de vandt 1-0 i sidste uges hjemmekamp over Lyngby, så hælder man til midtjysk triumf, er der klar værdi i at jagte en beskeden sejr.

Over/Under

Holder man sig til et spil, der hedder under fire scoringer, skulle man være forholdsvis sikker på gevinst. Det gik hjem i syv af deres seneste otte møder, og er man fræk, går man efter præcis tre scoringer på MCH Arena. Det gav gevinst i deres seneste fire opgør her.

Top performers

Der var smil på læben hos den normalt så glade dreng fra Sudan, da Pione Sisto tog sig af sejrsmålet imod Lyngby i sidste uge. Efter assist mod Young Boys er han tilsyneladende ved at finde fodfæstet igen efter lidt hårde måneder nede ved Biscayen, hvilket i sidste ende kun kan komme vores landshold til gode.

Last 10 matches

Med så overvældende en indbyrdes historie ville vi sådan set gladeligt være hoppet på et-tallet. Der er dog et kææææmpe men. FC Midtjylland spiller returkamp imod Slavia i den kommende midtuge. Det ville være underligt, hvis ikke mindst et halvt øje allerede kigger frem mod den kamp. Den er sygt vigtig for klubben på enhvert plan. Spørgsmålet er kun, om Randers kan udnytte situationen. Til oddset er det værd at tage chancen.

SI Demo website
Close Bitnami banner
Bitnami