Categories
Uncategorized

PREVIEW: F.C. København – Randers FC

 

 

KARANTÆNER

 

F.C. København: Ingen

Randers FC: Ingen

 

 

 

EUROPA PLAYOFF I PARKEN

 

Hvem får Danmarks sidste plads i europæisk fodbold til den kommende sæson? Det får vi besvaret, når F.C. København og Randers FC slutter sæsonen af med Europa Playoff-kampen i Parken fredag aften. F.C. København missede muligheden for at genvinde mesterskabet før sidste spillerunde, og derfor skulle den vigtige tredjeplads sikres i sidste spillerunde hjemme mod FC Nordsjælland. Kampen endte 1-1, og dermed får F.C. København billetten til Europa Playoff-kampen og chancen for at komme i Conference League og spille vigtige koefficientpoint ind på kontoen. 

Randers FC startede Kvalifikationsspillet på en 10. plads, og klubben skulle i første omgang spille sig væk fra nedrykningskampen. Det klarede klubben hurtigt med tre sejre på stribe, og så kunne klubben fokusere på at blive nummer syv i ligaen, så de fik muligheden for at komme ud i Europa til efteråret. I sidste spillerunde kæmpede tre klubber om at komme i Europa Playoff. Randers FC og Vejle Boldklub var i en direkte duel, imens Viborg FF mødte OB. Sidstnævnte vandt 2-1, og Randers FC vandt 1-0 på en selvmål stod det klart, at kronjyderne endte bedst af alle i Kvalifikationsspillet. 

 

 

 

 

HEAD TO HEAD

 

F.C. København har været bedst historisk set mod Randers FC med 31 sejre og 12 nederlag. I klubbernes 10 seneste indbyrdes opgør er historien den samme med overvægt til københavnerne. Det skal dog nævnes, at Randers FC har været gode til at bide fra sig i Parken. Kronjyderne har vundet to af de seneste tre udekampe mod F.C. København, men sidste gang vandt hjemmeholdet sikkert. Klubberne har kun spillet én målløs kamp, så vi forventer, at klubberne finder til nettet på vej til Europa. 

 

 

 

FORM

 

F.C. København sluttede ikke så godt af, som de havde håbet på i Mesterskabsspillet med et point i deres tre sidste kampe. Det vigtigste for dem er, at målet om europæisk deltagelse stadig kan nås med et misset mesterskab. Københavnerne havde en periode med fire sejre i træk i Mesterskabsspillet, og der må være en stor tro på egne evner inden kampen mod Randers FC.

 

 

 

 

MÅL OG HØJDEPUNKTER FRA SIDSTE 10 INDBYRDES OPGØR

 

 

 

FUN FACT

 

F.C. København og Randers FC er de to klubber, der har skabt flest store chancer i hele sæsonen. Københavnerne er kommet frem til 76 store muligheder som nummer ét på listen og 69 for kronjyderne på andenpladsen. De forsvarende mestre har også højest xG af alle og har skabt flest chancer. Randers FC har fjerdehøjest xG og er kommet frem til tredjeflest chancer af alle i 3F Superliga.

 

 

ONE TO WATCH

 

Orri Oskarsson er trådt ind som 9’er i Andreas Cornelius’ fravær, og han har arbejdet hårdt i sine kampe. Den 19 årige islænding er en glimrende presspiller og er god til at komme frem til chancer. Orri Oskarsson er stadig teenager, og han er inde i en rigtigt spændende udvikling. Han er delt topscorer for københavnernes i sæsonen med ni fuldtræffere, og fem af dem er kommet i de seks seneste kampe. Fredag aften jagter Orri Oskarsson mål igen, og det vil helt sikkert betyde meget for angriberen, hvis det er ham, der skyder F.C. København i kvalifikationen til Conference League.

 

 

 

KØB BILLET

 

Køb billet til opgøret i Parken her: F.C. København billet og sæsonkortsalg (fck.dk)

 

 

HVEM TAGER SEJREN I PARKEN

 

Categories
Uncategorized

Vejle Boldklub mod FC Midtjylland i 3F Superliga runde 17 – optakt, odds og spilfiduser

Vejle Boldklub tager på mandag imod FC Midtjylland i 3F Superliga på Vejle Stadion. Som nummer 12 har Vejle Boldklub formået at skrabe 8 point sammen for 16 kampe. Med 34 point har FC Midtjylland for 16 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 1 i 3F Superliga. Vejle Boldklub er forholdsvis gennemsnitlige, når det kommer til målscoringens kunst i øjeblikket. Hjemmeholdet præsterede beskedne 11 mål i deres foregående 10 opgør, et gennemsnit på 1.1 kasser pr. kamp. De lukkede samtidig 27 mål ind, eller 2.7 mål i gennemsnit. De holdt modstanderen fra scoring 1 gange undervejs. FC Midtjylland rejser til udekampen den kommende mandag med et acceptabelt snit på 1.7 mål for deres foregående 10 opgør. De scorede selv anstændige 17 mål, mens de indkasserede 12 mål i egen ende. Det er et snit på 1.2 scoringer imod pr. kamp. De formåede at holde buret rent 4 gange i denne halve snes kampe.

Vores tip

Nøgletal for Vejle Boldklub og FC Midtjylland.

  • Vejle Boldklub har indkasseret mål i seneste 22 af 24 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Vejle Boldklub kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 6 of 8 seneste Vejle Boldklub kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Vejle Boldklub har scoret i seneste 6 af 8 kampe.
  • FC Midtjylland har scoret i seneste 21 af 23 kampe;
  • I 6 of 8 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 6 seneste FC Midtjylland kampe i træk var antal mål OVER 2.5;
  • I 4 of 6 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål OVER 3.5.

Form Vejle Boldklub møder FC Midtjylland

Vejle Boldklub drømmer om mere.

Vejle Boldklub har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Eller sagt på en anden måde, så har de leveret resultater stort set som forudset af bookmakerne. Vejle Boldklub har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod F.C. København tabte de 3-0, hvorefter de vandt 3-1 over SønderjyskE. De var tilbage i rendestenen med et 4-1 nederlag mod Randers FC.

FC Midtjylland håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for FC Midtjylland igennem de seneste ugers kampe. FC Midtjylland har været lidt blege i deres seneste tre kampe, der har kastet tre point af sig. Først fik de smæk med 3-0 af AGF, og ny skuffelse fulgte, da de tabte 1-2 mod Brøndby IF. De kom dog tilbage i sejrs-sporet med en 3-2 mod Braga i sidste runde.

Vejle Boldklub v FC Midtjylland Indbyrdes historik

FC Midtjylland vandt 4-1 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på MCH Arena i august 2021 i 3F Superliga. Vejle Boldklub møder FC Midtjylland med en historik imellem klubberne, der siger 0-2-8 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem Vejle Boldklub og FC Midtjylland bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stillingen i 3F Superliga

Den nuværende stilling i 3F Superliga viser os, hvor Vejle Boldklub og FC Midtjylland befinder i tabellen i forhold til hinanden inden dette opgør. Der er helt sikkert lagt op til en spændende duel om de tre point i denne runde 17 den kommende mandag.

Formstærk måltyv

Categories
Uncategorized

Blank template was created for You

Categories
Uncategorized

Blank template was created for You

Categories
Uncategorized

test auto

Blank template was created for You

Categories
Uncategorized

test

Categories
Uncategorized

Blank template was created for You

Categories
Uncategorized

Blank template was created for You

Categories
Uncategorized

Blank template was created for You

Categories
Uncategorized

Test Article

Blank template was created for You

SI Demo website
Close Bitnami banner
Bitnami