Categories
Uncategorized

Vejle Boldklub mod FC Midtjylland i 3F Superliga runde 17 – optakt, odds og spilfiduser

Who wins the clash? Vejle Boldklub and FC Midtjylland will lock horns this den kommende mandag at Vejle Stadion in the EURO 2020. Read our full match analysis and predictions.

Vejle Boldklub tager på mandag imod FC Midtjylland i 3F Superliga på Vejle Stadion. Som nummer 12 har Vejle Boldklub formået at skrabe 8 point sammen for 16 kampe. Med 34 point har FC Midtjylland for 16 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 1 i 3F Superliga. Vejle Boldklub er forholdsvis gennemsnitlige, når det kommer til målscoringens kunst i øjeblikket. Hjemmeholdet præsterede beskedne 11 mål i deres foregående 10 opgør, et gennemsnit på 1.1 kasser pr. kamp. De lukkede samtidig 27 mål ind, eller 2.7 mål i gennemsnit. De holdt modstanderen fra scoring 1 gange undervejs. FC Midtjylland rejser til udekampen den kommende mandag med et acceptabelt snit på 1.7 mål for deres foregående 10 opgør. De scorede selv anstændige 17 mål, mens de indkasserede 12 mål i egen ende. Det er et snit på 1.2 scoringer imod pr. kamp. De formåede at holde buret rent 4 gange i denne halve snes kampe.

Vores tip

Nøgletal for Vejle Boldklub og FC Midtjylland.

  • Vejle Boldklub har indkasseret mål i seneste 22 af 24 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Vejle Boldklub kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 6 of 8 seneste Vejle Boldklub kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Vejle Boldklub har scoret i seneste 6 af 8 kampe.
  • FC Midtjylland har scoret i seneste 21 af 23 kampe;
  • I 6 of 8 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 6 seneste FC Midtjylland kampe i træk var antal mål OVER 2.5;
  • I 4 of 6 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål OVER 3.5.

Form Vejle Boldklub møder FC Midtjylland

Vejle Boldklub drømmer om mere.

Vejle Boldklub har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Eller sagt på en anden måde, så har de leveret resultater stort set som forudset af bookmakerne. Vejle Boldklub har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod F.C. København tabte de 3-0, hvorefter de vandt 3-1 over SønderjyskE. De var tilbage i rendestenen med et 4-1 nederlag mod Randers FC.

FC Midtjylland håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for FC Midtjylland igennem de seneste ugers kampe. FC Midtjylland har været lidt blege i deres seneste tre kampe, der har kastet tre point af sig. Først fik de smæk med 3-0 af AGF, og ny skuffelse fulgte, da de tabte 1-2 mod Brøndby IF. De kom dog tilbage i sejrs-sporet med en 3-2 mod Braga i sidste runde.

Vejle Boldklub v FC Midtjylland Indbyrdes historik

FC Midtjylland vandt 4-1 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på MCH Arena i august 2021 i 3F Superliga. Vejle Boldklub møder FC Midtjylland med en historik imellem klubberne, der siger 0-2-8 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem Vejle Boldklub og FC Midtjylland bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stillingen i 3F Superliga

Den nuværende stilling i 3F Superliga viser os, hvor Vejle Boldklub og FC Midtjylland befinder i tabellen i forhold til hinanden inden dette opgør. Der er helt sikkert lagt op til en spændende duel om de tre point i denne runde 17 den kommende mandag.

Formstærk måltyv

Leave a Reply

Your email address will not be published.

SI Demo website
Close Bitnami banner
Bitnami