Categories
Uncategorized

PREVIEW: F.C. København – Randers FC

 

 

KARANTÆNER

 

F.C. København: Ingen

Randers FC: Ingen

 

 

 

EUROPA PLAYOFF I PARKEN

 

Hvem får Danmarks sidste plads i europæisk fodbold til den kommende sæson? Det får vi besvaret, når F.C. København og Randers FC slutter sæsonen af med Europa Playoff-kampen i Parken fredag aften. F.C. København missede muligheden for at genvinde mesterskabet før sidste spillerunde, og derfor skulle den vigtige tredjeplads sikres i sidste spillerunde hjemme mod FC Nordsjælland. Kampen endte 1-1, og dermed får F.C. København billetten til Europa Playoff-kampen og chancen for at komme i Conference League og spille vigtige koefficientpoint ind på kontoen. 

Randers FC startede Kvalifikationsspillet på en 10. plads, og klubben skulle i første omgang spille sig væk fra nedrykningskampen. Det klarede klubben hurtigt med tre sejre på stribe, og så kunne klubben fokusere på at blive nummer syv i ligaen, så de fik muligheden for at komme ud i Europa til efteråret. I sidste spillerunde kæmpede tre klubber om at komme i Europa Playoff. Randers FC og Vejle Boldklub var i en direkte duel, imens Viborg FF mødte OB. Sidstnævnte vandt 2-1, og Randers FC vandt 1-0 på en selvmål stod det klart, at kronjyderne endte bedst af alle i Kvalifikationsspillet. 

 

 

 

 

HEAD TO HEAD

 

F.C. København har været bedst historisk set mod Randers FC med 31 sejre og 12 nederlag. I klubbernes 10 seneste indbyrdes opgør er historien den samme med overvægt til københavnerne. Det skal dog nævnes, at Randers FC har været gode til at bide fra sig i Parken. Kronjyderne har vundet to af de seneste tre udekampe mod F.C. København, men sidste gang vandt hjemmeholdet sikkert. Klubberne har kun spillet én målløs kamp, så vi forventer, at klubberne finder til nettet på vej til Europa. 

 

 

 

FORM

 

F.C. København sluttede ikke så godt af, som de havde håbet på i Mesterskabsspillet med et point i deres tre sidste kampe. Det vigtigste for dem er, at målet om europæisk deltagelse stadig kan nås med et misset mesterskab. Københavnerne havde en periode med fire sejre i træk i Mesterskabsspillet, og der må være en stor tro på egne evner inden kampen mod Randers FC.

 

 

 

 

MÅL OG HØJDEPUNKTER FRA SIDSTE 10 INDBYRDES OPGØR

 

 

 

FUN FACT

 

F.C. København og Randers FC er de to klubber, der har skabt flest store chancer i hele sæsonen. Københavnerne er kommet frem til 76 store muligheder som nummer ét på listen og 69 for kronjyderne på andenpladsen. De forsvarende mestre har også højest xG af alle og har skabt flest chancer. Randers FC har fjerdehøjest xG og er kommet frem til tredjeflest chancer af alle i 3F Superliga.

 

 

ONE TO WATCH

 

Orri Oskarsson er trådt ind som 9’er i Andreas Cornelius’ fravær, og han har arbejdet hårdt i sine kampe. Den 19 årige islænding er en glimrende presspiller og er god til at komme frem til chancer. Orri Oskarsson er stadig teenager, og han er inde i en rigtigt spændende udvikling. Han er delt topscorer for københavnernes i sæsonen med ni fuldtræffere, og fem af dem er kommet i de seks seneste kampe. Fredag aften jagter Orri Oskarsson mål igen, og det vil helt sikkert betyde meget for angriberen, hvis det er ham, der skyder F.C. København i kvalifikationen til Conference League.

 

 

 

KØB BILLET

 

Køb billet til opgøret i Parken her: F.C. København billet og sæsonkortsalg (fck.dk)

 

 

HVEM TAGER SEJREN I PARKEN

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

SI Demo website
Close Bitnami banner
Bitnami