Categories
Uncategorized

Barcelona sender hilsen til rivalerne

Barcelona – Real Madrid description 2

Det er tidligt på sæsonen, men hverken Barcelona eller Real Madrid har fået en ønskestart, og lørdag eftermiddag brager de sammen til sæsonens første El Clásico. Barcelona tager imod på Camp Nou med håb om at flække rivalerne midt over.

Form

Højst usædvanligt tabte begge klubber deres seneste ligakamp og begge med 1-0. Real Madrid gjorde det endda hjemme mod en oprykker, Cadiz, mens Barca i det mindste tabte til Getafe på udebane, og herefter svarede igen med en 5-1 i ugens Champions League. Her knækkede Real Madrid igen midtover og tabte 3-2, igen hjemme, til Shakhtar.

Head 2 head

Utrolige 190 gange har de to ærkerivaler stået overfor hinanden og resultaterne har været så ligeligt fordelt, at det nærmest burde være løgn. 75 sejre til Barcelona, 76 til Real Madrid og en målscore på 302-302!

Fun facts

Barcelona har faktisk kun formået at vinde én af deres seneste seks hjemmekampe imod Real Madrid. Det gjorde de så også med 5-1!

Over/Under

Deres seneste møder har været usædvanligt målfattige med cifrene 1-0, 0-0 og 2-0, og hvor det tidligere nærmest var garanteret, at begge hold scorede mål, har højst den ene part været på tavlen i de seneste fire.

Top performers

Granaten Ansu Fati, som en spansk avis for nylig leverede en imponerende nedsættende beskrivelse af i en små-racistisk tone, har markeret sig stærkest her først på sæsonen.

Last 10 matches

Real Madrid har både spillet elendigt, været plaget af skader og træder nu op på udebane mod ærkerivalen. Barcelona fik trods alt en succesoplevelse i midtugen, og vil være stærkt opsatte på at sende en huskekage om, at Real Madrid ikke skal regne med at komme sovende til titlen igen i denne sæson. Vi tror på hjemmesejren.

SI Demo website
Close Bitnami banner
Bitnami