Categories
Uncategorized

FC Midtjylland debuterer mod målrige Atalanta

FC Midtjylland – Atalanta description 2

For første gang i klubbens historie byder FC Midtjylland velkommen til en hjemmekamp i gruppespillet i Champions League, når de onsdag aften kl. 21 brager sammen med Atalanta på MCH Arena i Herning.

Form

Atalanta ankommer til Herning med en ordentlig øretæve i bagagen hos Napoli lørdag eftermiddag, men vandt ellers sæsonens første tre kampe, hvorfor man alt i alt må vurdere formen godkendt. FC Midtjylland har også for alvor fundet melodien med senest den femte hjemmesejr i træk.

Head 2 head

Der er selvsagt ikke nogen indbyrdes opgør at tale om, men det er dog ikke mere end et par sæsoner siden, at Atalanta blev slået ud af en international turnering er et dansk hold i form af FC København, og et nyt dansk topresultat vil selvfølgelig være fantastisk.

Fun facts

Der er højst gået 23 minutter før et mål blev scoret i Atalantas første fire kampe i denne sæson. Når de selv var først på tavlen, blev der scoret allerede indenfor det første kvarter. I FC Midtjyllands seneste to hjemmekampe i kvalifikationen blev der scoret i det 84. minut eller senere.

Over/Under

Der blev scoret 13 mål i alt i FCMs sidste tre kampe alene. De klaskede selv ni af disse i rusen, mens den italienske tornado kommer buldrende med en samlet målscore på 14-9 for fire kampe!

Top performers

Der er gode odds at hente på Anders Dreyer, selvom manden scorede i midtjydernes seneste to hjemmekampe i kvalifikationen samt i lørdags mod OB, også på hjemmebane. Hos Atalanta har argentinske Alejandro Gomez markeret sig med fire kasser indtil nu i Serie A.

Last 10 matches

Man skal aldrig sige aldrig, men med den spillestil begge parter lægger for dagen, er det ganske enkelt umuligt at argumentere for en målfattig kamp. Begge scorer nærmest efter behag. Begge indkasserer også, og vi er sikre på, at “ulvene” nok skal byde Atalanta op til dans. Vi går på måljagt.

SI Demo website
Close Bitnami banner
Bitnami