Categories
Uncategorized

Liverpool – Arsenal

Liverpool – Arsenal description 2

Mandag aften kl. 21.00 træder Arsenal ind på Anfield til endnu et af klassiske opgør mod Liverpool. Det er ikke et lokalopgør men alligevel en af de kampe der altid bliver set frem imod med en vis forventning. Det plejer nemlig at være svært underholdende og ganske ofte også ret målrigt.

Liverpool kom senest frem til en godkendt 2-0 sejr over Chelsea i London, og det var stærkt, som de holdt kampen i et jerngreb, da Andreas Christensen blev vist ud. Alt andet lige er det dog også nemmere for et suverænt boldførende mandskab som Liverpool at vinde med en mand i overtal. Kan Arsenal holde alle mand på banen hele kampen igennem, skulle modstanden blive en kende vanskeligere mandag aften.

Head 2 head

Da Arsenal i juli sejrede 2-1 hjemme på Emirates Stadium var det første gang i 11 møder, at The Gunners formåede at sænke Liverpool. De fulgte senere op med for nylig at vinde Community Shield-trofæet via en sejr på straffespark over Jürgen Klopps tropper.

Fun facts

Sidste gang Arsenal kunne drage hjem fra Anfield med en sejr, var i 2012, hvor kebab-kioskejeren Lukas Podolski var på tavlen sammen med den lille spanske dirigent Santi Cazorla sørgede for målene i en 2-0 sejr. Siden dén kamp har Arsenal indkasseret 30 mål i alt i deres besøg på Anfield.

Over/Under

Deres seneste syv møder havde begge hold på tavlen, og med de offensiver begge kan mønstre endnu engang, virker det overvejende sandsynligt igen at se netmaskerne blafre hos begge mandskaber. Mané, Salah, Aubameyang, Lacazette, er du vimmersvej et opbud af giftige frontfolk.

Top performers

Firmino har været utroligt glad for at score mod Arsenal, men dog ikke på det seneste. Salah er glad for at score mod hvem som helst, Aubameyang synes glad og tilfreds med livet under Arteta, så spørgsmålet er udelukkende, hvem af granaterne der er varmest mandag aften.

Last 10 matches

Som tidligere nævnt regner vi med begge hold på måltavlen i duellen, men vi har også en idé om, at Klopp og co. gerne lige vil hævne de seneste skuffende resultater mod The Gunners. Vi tipper dem til at trække sig ud af opgøret med 2-1. I sidste sæson tabte de syv udekampe. Seks med enten ét eller to overskydende mål.

SI Demo website
Close Bitnami banner
Bitnami