Categories
Uncategorized

Alle gode gange tre for David Nielsens AGF

AGF – F.C. København description 2

Ligesom i sidste uge spiller FC København også i denne weekend søndagens sidste kamp i Superligaen, men de bytter dog Parken ud med en udekamp i Ceres Park, hvor formstærke AGF står klar til at tage imod de kriseramte “løver”.

Form

AGF er det eneste ubesejrede hold tilbage i ligaen efter de første fem runder, og tager vi sidste sæson med, har de blot tabt én af deres seneste 10 ligakampe. Præcis sådan en stime havde FC København ambitioner om, men med blot fire point efter fem runder er de mildt sagt langt efter “budgettet”.

Head 2 head

FC København har traditionelt et stærk tag i AGF, men sidstnævnte har ført belæg for, at alle serier stopper på et tidspunkt. AGF har nemlig taget alle tre point i de seneste to møder mellem parterne. Begge afviklet i 2020 og med én hjemmekamp til hver.

Fun facts

På mål af fire forskellige spillere sejrede AGF med hele 4-2 i deres seneste udekamp mod FC København. Det var første gang siden marts 2014, at FCK lukkede fire mål ind i en hjemmekamp i Superligaen. Dengang var det FC Midtjylland, som smadrede rekordmestrene med 5-1.

Over/Under

FC Københavns skuffende placering i tabellen skyldes ikke mindst en elendig defensiv, selvom truppen vader i defensive indkøb. Deres seneste seks kampe havde mindst tre mål, og fem gange i træk har de indkasseret mindst to mål. AGFs tre hjemmekampe i denne sæson havde tre, seks og seks mål.

Top performers

Der er ingen over, og ingen ved siden af Patrick Mortensen i øjeblikket. Skarpretteren fra AGF har scoret i alle fem runder indtil nu, og det kan ikke engang Kamil Wilczek matche.

Last 10 matches

Det mest bemærkelsesværdige ved FCKs første kamp efter Ståle Solbakkens fyring var vel næsten William Kvist med sin kaffe. På banen var der i hvert fald ikke bedring at spore. Her venter et opgør mod et hold, som allerede har banket FCK to gange i år og endda for gange nyligt og som ikke er blevet dårligere i mellemtiden. Vi går efter hjemmesejren.

SI Demo website
Close Bitnami banner
Bitnami