Categories
Uncategorized

Førstepladsen er på spil for Brøndby

Brøndby IF – FC Midtjylland description 2

Det kostede ikke Brøndby førstepladsen i tabellen, at de måtte rejse fra Haderslev i søndags uden point. Dertil var forspringet for stort, men når de lørdag aften kl. 18.00 tager imod FC Midtjylland er der igen meget på spil for de blå-gule.

Form

Trods nederlag i sidste uge mod SønderjyskE må formen stadig siges at være god i Brøndby-truppen. At åbne med fire sejre i de første fire kampe havde klubben ikke engang selv turde håbe på. FC Midtjylland har præsteret en kende under forventet, hvis der kun kigges ren Superliga, men med dobbelt-program må pointhøsten stadig kaldes godkendt.

Head 2 head

Brian Priske har stadig ikke tabt til Brøndby i de fire kampe, han har ageret cheftræner i et opgør mod Niels Frederiksens tropper. To blev vundet, to sluttede med pointdeling. Går vi længere tilbage i historikken har Brøndby dog generelt klaret sig en del bedre imod midtjyderne end de fleste andre klubber i Superligaen kan prale ad. Kun to af de seneste 10 hjemmekampe blev tabt.

Fun facts

I fire af deres seneste seks indbyrdes opgør blev der scoret allerede indenfor kampens første 15 minutter. I de to undtagelser var stillingen til gengæld 0-0 ved pausen. I tre af de seks nævnte nåede begge hold at score før pausen.

Over/Under

Frem til sidste uges nederlag på 2-0 hos SønderjyskE havde Brøndbys kampe været målrige med eksempelvis tre gange 2-1 på stribe, og der blev scoret mindst fire mål i FC Midtjyllands seneste fire kampe.

Top performers

Der er hele fire spillere i Brøndby-troppen, som har delt otte scoringer ligeligt imellem sig, men Mikael Uhre scorede i det seneste møde med FC Midtjylland, så måske det er ham, man skal holde øje med lørdag aften? Sisto leverede et drømmetræf i sidste uge, men kan tænkes at sidde ude her efter onsdagens kamp mod Atalanta.

Last 10 matches

Brøndby har historisk en solid historik på hjemmebane mod FC Midtjylland, og det vil grænse til det mærkværdige, hvis ikke “ulve-truppen” på et eller andet plan er optaget af kampene i Champions League i disse tider. Hvornår opstår sådan en chance for dén slags kampe lige igen? Brøndby kan ryge helt ned på femtepladsen, hvis alt går imod dem i weekenden. De vil være tændte på at forsvare førstepladsen og sænke FCM.

SI Demo website
Close Bitnami banner
Bitnami