Categories
Uncategorized

City kan lamme Liverpool igen

Manchester City – Liverpool description 2

De seneste sæsoners uden konkurrence stærkeste klubber i Premier League clasher søndag aften på Etihad Stadium, når Manchester City tager imod mestrene fra Liverpool i et opgør, der fløjtes igang kl. 17.30 af dommer Craig Pawson.

Form

Selvom de kun har spillet seks kampe i denne sæson, er det stadig et særsyn at se Manchester City befinde sig nede på 10. pladsen. En sejr i deres udsatte kamp rykker dem dog fremad i tabellen, og de har taget tre sejre i træk som optræk til denne dyst. Dén kan Liverpool stikke, eftersom de har vundet alle fem kampe, siden Virgil van Dijk blev skadet.

Head 2 head

Det er opgør nummer 169 mellem de to tudsegamle klubber og det er et af den slags opgør, hvor man på forhånd har lov at sætte snudeskaftet op efter masser af basser. Deres første 168 indbyrdes kampe kastede et gennemsnit på 3.17 mål pr. kamp af sig. Godt hjulpet på vej af fire mål i begge møder i sidste sæson.

Fun facts

Det vil være en god idé at sidde klar fra starten af kampen, for et forholdsvis hurtigt mål vil ikke være et særsyn, når Manchester City er på banen. Der er scoret mindst ét mål før pausen i deres seneste 26 kampe i træk, samt i deres foregående 18 hjemmekampe i træk!

Over/Under

Som vi allerede har indikeret, er der meget lidt belæg for at tro på en målfattig duel, når Klopps kumpaner træder op imod Peps patrioter. Otte af deres seneste ni betydende kampe mod hinanden bød på minimum tre scoringer og Liverpool har ikke holdt rent bur i deres seneste 10 besøg på Etihad.

Top performers

Der er endnu ingen målscorer for Manchester City, der for alvor har grebet taktstokken på topscorer-fronten, mens Liverpool allerede har fået enorm glæde af Diogo Jota, som for alvor presser triumviratet Salah/Mané/Firmino. Senest poppede han tre piller i boksen mod Atalanta.

Last 10 matches

Manchester City smadrede Liverpool 4-0 på samme bane, da Liverpool var blevet kåret som mestre i forsommeren. De vandt dog også deres to foregående hjemmekampe mod Liverpool med overbevisende cifre og uden van Dijk føler vi os ikke overbeviste om, at gæsterne kan stoppe Citys syndflod af en offensiv. Hjemmesejren frister til disse odds.

SI Demo website
Close Bitnami banner
Bitnami