Categories
Uncategorized

Målrigt møde hos Midtjylland

FC Midtjylland – F.C. København description 2

Der er topmøde i Herning søndag aften, når rundens næstsidste kamp fløjtes op kl. 18.00 på MCH Arena. Ganske vist siger tabellen ikke, at FC Midtjylland og FC København er tophold netop nu, men det ændrer ikke ved, at det er et vigtigt brag mellem de to mest ressourcestærke klubber i landet.

Form

Som noget ekstremt sjældent går FC Midtjylland ind til en kamp på nakken af tre nederlag i træk. Ganske vist faldt to af dem i Champions League, men de fik også prygl af FC Nordsjælland i sidste uge og så mange nederlag i træk skal man fem år tilbage for at finde det seneste eksempel på. FCK kommer til gengæld med det stik modsatte, tre sejre i træk og højt humør.

Head 2 head

FC Midtjylland havde FC København i et jerngreb i sidste sæson og nappede 10 af 12 mulige point, samt vandt alle de seneste tre opgør. Begge hjemmekampe blev vundet overlegent, og midtjyderne har i det hele taget gjort livet surt for “løverne” i deres seneste mange møder på MCH Arena.

Fun facts

Han er mildest talt ikke i kridthuset hos ret mange FC Midtjylland-tilhængerne i øjeblikket, men i sidste sæson var Sory Kaba vild med at spille mod FC København. Gutten fra Guinea scorede i de seneste tre opgør mod “løverne”.

Over/Under

Det er gået voldsomt for sig i de fleste af deres nyligste opgør, ikke mindst når græstæppet i Herning har været stedet, hvor de har stået “toe-to-toe”, som man siger på udenlandsk. De seneste otte Superliga-møder i Herning bød på mindst tre kasser.

Top performers

Anders Dreyer er en af tre kandidater til “Månedens Spiller” i Superligaen og det er forståeligt, når den lille tekniker kan prale ad scoringer i FC Midtjyllands seneste fire ligakampe i træk, ligesom han føjede en kasse mod Ajax til samlingen. Jonas Wind har til gengæld markeret sig flot hos FCK efter trænerskiftet med tre scoringer i to ligakampe.

Last 10 matches

Bortset fra den hårdt tilkæmpede sejr hos AGF har FC Københavns seneste mange kampe været målrige, det vælter også ind med basser, når FCM går på banen, og netmaskerne har blafret lystigt i de seneste utallige indbyrdes opgør imellem disse to i Herning. Der er intet argument for ikke at tro på en målrig kamp.

SI Demo website
Close Bitnami banner
Bitnami