Categories
Uncategorized

Brøndby skal svare igen

Brøndby IF – OB description 2

Det er et Brøndby-hold på rutsjetur ned igennem tabellen, som søndag eftermiddag tager imod OB på Brøndby Stadion. Det er anden gang i år, de to står overfor hinanden, og denne gang er der kick off kl. 16, når dommer Sandi Putros fløjter igang.

Form

Det har indtil videre været en spøjs sæson for Brøndby, der åbnede med fuld damp og fire sejre på de første fire runder. Nu står de imidlertid på tre nederlag i træk og en sjetteplads i tabellen. OB har høstet to point færre, omend resultaterne har fordelt sig lidt mere jævnt, men de kommer til Vestegnen med to sejre i træk.

Head 2 head

Brøndby, eller træner Niels Frederiksen, har haft et stærkt “read” på OB, da de blå-gule vandt de seneste tre opgør i træk. Tager de søndag den fjerde sejr i træk, vil det være første gang siden sæsonen 1997/98, at BIF’erne laver fire på stribe mod OB.

Fun facts

Det er mere end 10 år siden, at et opgør mellem disse to klubber sluttede uden scoringer. Dengang lagde Brøndby Stadion græstæppe til tristessen, der heldigvis ikke er blevet gentaget siden og heller ikke bliver det søndag. For at være helt præcis, var det 26. april 2009, de kedede tilskuerne ihjel i en kamp, hvor hjemmeholdet blandt andet havde Daniel Wass og Michael Krohn-Dehli i startopstillingen.

Over/Under

Der er scoret 2.26 mål i gennemsnit i de første 86 Superliga-kampe imellem Brøndby og OB, og samme billede giver det, hvis man ser tilbage over de seneste 10. Seks af disse sluttede under tre scoringer. Alle fire kampe med mere end to mål fandt dog sted på Brøndby Stadion, så man har da lov at drømme om målfest søndag eftermiddag.

Top performers

Der har ikke rigtigt været en stand out performer for nogen af parterne, når talen falder på målscorere. Topscoreren har for begge klubber blot præsteret to scoringer, og hos gæsterne er der endda en hel del spillere, som kan gøre krav på at være topscorer.

Last 10 matches

OB er en underlig størrelse, der synes at spille i stimer. Nogle gange gode, andre gange elendige stimer. Elendig har deres nylige historik mod Brøndby været, og sidstnævnte må være indebrændte efter skuffelser i de seneste tre kampe, der alle tre kunne have indbragt point og alligevel stod de tomhændede tilbage. De vil glæde sig til en kamp mod en modstander, de har banket på det seneste. Vi spiller et-tallet.

SI Demo website
Close Bitnami banner
Bitnami