Categories
Uncategorized

FC København skal følge op

F.C. København – Lyngby Boldklub description 2

FC København kigger langt efter de klubber, som i denne sæson er optaget af dobbelt-program med europæiske turneringer, men fordel ved dét er, at de kan sætte fuld fokus på de hjemlige turneringer. Det skal søndag eftermiddag gå ud over Lyngby i Parken.

Form

FC København fik senest en gevaldig saltvandsindsprøjtning, da man blev det første hold i denne sæson, som formåede at nedlægge AGF. Endda på ‘GFs egen hjemmebane og efter to nederlag i træk til aarhusianerne. Lyngby har ikke fået nogen saltvandsindsprøjtning, de vakler fra øretæve til øretæve.

Head 2 head

Lyngby havde to gyldne hjemmekampe mod FC København i 2017, men ellers har der været langt imellem triumferne mod “løverne”, og i deres nuværende forfatning vil det være en kæmpe overraskelse, hvis de rejser fra Parken med sejr.

Fun facts

FC København har lavet 11 mål imod Lyngby i deres seneste tre indbyrdes opgør, og de blev sat ind af ikke færre end 10 forskellige spillere. Kun Jonas Wind var to gange på tavlen mod de blå-blusede. Og dét i samme kamp.

Over/Under

Frem til sidste weekends flotte sejr over AGF var FC Københavns kampe præget af masser af scoringer i begge ender, men da topscorer Wilczek måtte melde afbud, blev der skruet ned for mål i begge ender af banen. Lyngbys kampe har masser af mål, primært fordi man indkasserer ad pommern til!

Top performers

Jonas Wind stod for sejrsmålet mod AGF, og trådte dermed i karakter, da angrebsmakkeren Wilczek måtte tage plads på tribunen. Der er længere imellem spillere, som på målfronten er trådt i karakter hos Lyngby, hvor topscorerværdigheden deles af adskillige spillere.

Last 10 matches

Lyngby tabte fire af deres seneste fem ligakampe, de har lukket 16 mål ind på deres seneste fem kampe. Et forrygende dårligt gennemsnit, og FC København ligger inde med et stærk mulighed for at følge op på sejren i sidste uge og endda gøre det med manér.

SI Demo website
Close Bitnami banner
Bitnami