Categories
Uncategorized

Hjulmand skal høste første sejr som landstræner

Danmark – Færøerne description 2

MCH Arena i Herning har allerede været vidne til nogle stærkt underholdende internationale kampe i denne efterårssæson, og onsdag er der mulighed for én mere. Danmark tager imod Færøerne i en venskabskamp, der præsenterer Kasper Hjulmand for en oplagt mulighed for karrierens første sejr som landstræner.

Form

Selvom det danske landshold i mandens to første kampe har stået overfor modstand af høj kvalitet havde Hjulmand og co. ganske givet sat næsen op efter i det mindste at have præsteret en scoring. 

Head 2 head

En nul-bon mere vil dog være at betragte som en decideret fiasko, venskabskamp eller ej og uagtet, at nogle af Danmarks offensive kræfter har døjet lidt med småskader. Martin Braithwaite har siddet på tribunen i Barcelona, Yussuf Poulsen har været tvunget til at forlade banen i utide for Leipzig, så Hjulmand giver måske andre chancen for at vise deres værd.

Fun facts

Danmark scorede fire mål i begge deres seneste to landskampe imod Færøerne, som blev spillet helt tilbage i 1990 og 1991, blandt andet med Michael Laudrup som målscorer i hjemmekampen af de to opgør, som dengang gjaldt kvalifikation til EM-slutrunden, som Danmark senere vandt. Uden Michael Laudrup.

Over/Under

Færøerne kommer med to sejre i træk fra Nations League, hvilket mildest talt ikke er noget, de prøver tit. Malta og Andorra kan dog ikke på noget plan måle sig med Danmark i kvalitet. Færøerne tabte ni af deres seneste 12 udekampe. Undtagelserne var mod Andorra og Malta.

Top performers

Som ovennævnt har Danmark ikke præsteret en kasse i Hjulmandens to første landskampe, og den altid offensivt indstillede træner vil have haft søvnløse nætter over et par af de forpassede chancer. Står nullet igen onsdag aften er det vist på tide at genindkalde Michael Laudrup!

Last 10 matches

Ser vi bort fra udekampen mod Andorra, lukkede Færøerne mindst tre mål ind i deres foregående fire udekampe. Man skal også højt op i antallet af mål for at finde noget, der minder om et godt spil på onsdagens landskamp og vi satser på, at Hjulmand har så mange tropper, som meget gerne vil vise sig positivt, at det kan blive til mindst fire mål i Herning.

SI Demo website
Close Bitnami banner
Bitnami