Categories
Uncategorized

Kan Liverpool fortsætte stimen mod Everton?

Everton – Liverpool description 2

Traditionen tro står Premier League klar med en klassiker eller to til at fyre godt op under klubfodbolden igen efter en landskampspause. Det åbner med lokalbraget imellem Everton og Liverpool, når sidstnævnte tager turen igennem Stanley Park til en tidlig kick off på Goodison Park.

Form

Everton har åbnet sæsonen i voldsomt imponerende form og mere eller mindre blæst al modstand til side. Syv kampe har indbragt syv sejre og det formelig vælter ind med kasser i deres kampe. Liverpool kommer til gengæld fra en historik røvfuld, da de gik til pause med det chokerende 7-2 nederlag mod Aston Villa.

Head 2 head

Liverpool har historisk været “den store” i byen, og de senere år har givet dem et formidabelt overtag mod Everton, som er uden sejr i de seneste 22 opgør mod “The Reds” i alle turneringer. Der er Everton-fans, som ikke kan huske den seneste sejr!

Fun facts

Selvom Liverpool aldrig har haft ry for at spille kedeligt, og Everton-mandskab har været af svingende kvalitet de senere år, sluttede de seneste tre møder imellem de to på Goodison Park præcis som de startede; 0-0.

Over/Under

Fire af Evertons seneste fem kampe havde mindst fem mål, Liverpool har præsteret både at tabe og vinde 7-2 her tidligt på sæsonen, så det tegner mildest talt ikke til et nyt målløst opgør ved Merseyside.

Top performers

Mo Salah går ikke overraskende ind til kampen med et par kasser på kappen, men ingen af de 22 aktører, der står på banen lørdag kan overgå månedens spiller i Premier League for oktober; Dominic Calvert-Lewin. Manden har ganske enkelt været varmere end en kølerhjelm i Death Valley.

Last 10 matches

Ja, Liverpool har et fantastisk godt tag i Everton, ja, de brænder efter revanche oven på de store klø mod Aston Villa, men Everton har været i stand til at bremse Liverpool de seneste tre sæsoner på hjemmebane og har i ingen af disse udgaver spillet nær så godt, som de gør nu. Værdien ligger derfor soleklart på “The Toffees”.

SI Demo website
Close Bitnami banner
Bitnami