Categories
Uncategorized

Mytiske Anfield byder velkommen til FCM

Liverpool – FC Midtjylland description 2

De har tidligere stået overfor en engelsk gigant som Manchester United, og tirsdag aften er FC Midtjylland så på besøg på Anfield, hvor de mange-dobbelte engelske og europæiske mestre fra Liverpool FC byder velkommen til en kamp i anden runde af turneringens gruppespil.

Form

Liverpool går ind til kampen i om ikke skræmmende form, så i hvert fald med godkendte resultater. Mod Everton sikrede de det ene point, og blev snydt for tre, hvorefter de har fulgt op med to sejre i van Dijk-løse kampe. FC Midtjylland kommer fra en formidabel forestilling mod Brøndby lørdag aften og har trods nederlaget til Atalanta masser af selvtillid i bagagen.

Head 2 head

De to parter har aldrig tidligere stået overfor hinanden, men som nævnt har FC Midtjylland i en anden turnering prøvet kræfter med Manchester United, mens Liverpool stadig med bæven i stemmen husker et par opgør mod Brøndby, ligeledes i en europæisk turnering med et Liverpool-hold i en helt, helt anden og miserabel stand, end klubben er i dag.

Fun facts

Liverpool har ikke holdt nullet på hjemmebane i Champions League i deres seneste fire forsøg, hvad der må give FC Midtjyllands offensiv en tro på, at også de kan få måltavlen til at blinke på Anfield.

Over/Under

Netop FC Midtjyllands offensiv har sat damp under kedlerne i deres seneste kampe, og alle de seneste fem kampe havde minimum fire scoringer undervejs. De scorer i bundter, men præsterede heller ikke et clean sheet i nogle af disse fem.

Top performers

Pione Sisto har meget hurtigt fået skabt sig en rolle på FC Midtjyllands hold efter skiftet fra Celta og viser nogle af de takter, der for et par år siden gav ham et lukrativt skifte, men også Anders Dreyer bliver ved at score mål. Kryds fingre for deres skarphed tirsdag aften!

Last 10 matches

FC Midtjylland skal nok komme på tavlen på et tidspunkt i dette gruppespil. Der er pæne odds på, at det sker i aften, og de skal nok blive endnu bedre, hvis det heller ikke lykkes på Anfield. Men Liverpool er optaget af ufatteligt mange kampe, og har som sagt lukket mål ind fire gange i træk i hjemmekampe i denne turnering. Der er masser af gejst i FCM-truppen og vi satser på mål af begge hold i aften.

SI Demo website
Close Bitnami banner
Bitnami