Categories
Uncategorized

Skal Vejle holde weekend på førstepladsen?

Vejle Boldklub – Randers FC description 2

De har ikke stået overfor hinanden siden december 2018, hvor det var Randers, som agerede hjemmehold, men fredag aften er førnævnte på besøg hos Vejle Boldklub, der har fået en helt formidabel sæsonstart til dagens ene kamp i Superligaen.

Form

Vejle har kunnet betragte stillingen i Superligaen fra førstepladsen hele ugen, eftersom de overtog den i rundens sidste kamp mandag aften. Her leverede de en ny fest-forestilling, da de sejrede 3-1 i Aalborg mod AaB. Formkurven er mildest talt anderledes hos Randers, som kommer med fire nederlag på stribe.

Head 2 head

De har ikke mødt hinanden siden 2018, som nævnt i indledningen, og Randers er en modstander, Vejle har haft det lidt tungt imod i deres seneste møder. Allan Simonsens barndomsklub har ikke besejret Randers siden 2006.

Fun facts

Vejle vælter mål ind, og de er vanskelige at stække, for målscoringen fordeles på mange forskellige spillere. Der var syv forskellige spillere bag klubbens seneste ni kasser i Superligaen.

Over/Under

Det er tæt på ligeligt fordel, om Randers spiller over eller under 2.5 mål, men alle synes at have en chance for målrige kamp mod Vejle, hvor kasserne vælter ind. Hele 15 kasser scoret, flest af alle i Superligaen, men også utrolige 10 mål indkasseret.

Top performers

Selvom målene fordeles over mange fødder, som nævnt ovenfor, er der dog én spiller hos hjemmeholdet, som har “shinet” en del mere end alle andre. Senest leverede brasilianske Sousa to kasser mod AaB. To kasser nok til at være topscorer for Randers i øjeblikket!

Last 10 matches

Der er ikke noget som et hold, der har succes med offensiv fodbold, så vi bør alle elske Vejle i øjeblikket. Ufattelige 4.17 i snit er der scoret i deres kampe, og alligevel topper de altså tabellen. Fem af deres kampe havde mindst fire mål. Det afspejles ikke just i oddset på dagens kamp.

SI Demo website
Close Bitnami banner
Bitnami