Categories
Uncategorized

Førstepladsen på spil i Haderslev

SønderjyskE – AGF description 2

Det er næsten lige nøjagtig et år siden, at SønderjyskE senest tog favntag med AGF. Det skete 10. november 2019, hvor AGF vandt kampen, og mandag aften agerer de gæster, når SønderjyskE slår dørene op på Sydbank Arena til rundens sidste kamp i Superligaen.

Form

AGF kommer til kampen med sæsonens første nederlag i bagagen, da FC København lykkedes med at få bremset David Nielsens tropper forrige søndag på Ceres Park. SønderjyskE kommer til gengæld marcherende ind med 10 point af de seneste 12 mulige.

Head 2 head

AGF vandt deres seneste opgør med 4-2, og har i det hele taget haft et fremragende greb om SønderjyskE i de senere år. Ikke siden august 2017 har SønderjyskE besejret AGF, og i mellemtiden har de afviklet ni opgør med seks sejre til følge til ‘GF.

Fun facts

Da de senest stod overfor hinanden i november sidste år, var stillingen 2-0 efter 60 minutter. Efter 70 minutter var stillingen 4-2! Parterne udvekslede scoringer i det 61., 64., 68. og 69. minut, hvor AGF hver gang bragte sig foran med to kasser igen efter reducering af SønderjyskE.

Over/Under

Af deres seneste 10 indbyrdes kampe havde seks af dem under 2.5 mål, og af de fire undtagelser blev tre af dem afviklet i Aarhus. Sagt på en anden måde; deres seneste mange møder i Haderslev har haft en tendens til at gå den målfattige vej.

Top performers

Haji Wright har med scoringer i de seneste to kampe fordoblet sæsontotalen og bragt sig på omgangshøjde med Anders K. Jacobsen. Tilsammen udgør de en duo, som har distanceret alle medspillere, hvad scoringer angår. Hos gæsterne er Patrick Mortensen stadig det varmeste navn på målfronten.